voorpret....
Door: lyan sijbring
Blijf op de hoogte en volg Albert en Lyan
04 September 2010 | Nederland, Amsterdam
Overnachten doen we daarna in een Casinohotel in Mesquite en dan op weg naar Sin City met een tussenstop in Little Finland.
De laatste 3 dagen verblijven we weer in Las Vegas, in de Balley's Dat ligt mooi centraal op de strip, zodat we de auto dan kunnen laten staan :) De reisafstand zal ongeveer 6500 kilometer zijn. De voorpret is erg leuk...We hebben al talloze hotels/campings gereserveerd en weer afgezegd omdat we steeds onze plannen bijstellen. Er is gewoon teveel te zien en kiezen is erg moeilijk.....
Lyan En Albert
04 September 2010 - 05:42
Marie-Jose:
Het lijkt me een heerlijk vooruitzicht.
Ik wens jullie (nu al vast) heel veel plezier!
En doe voorzichtig als je een beer gaat knuffelen!!
Groetjes! -
21 September 2010 - 20:28
Wim En Marie:
Wanneer gaan jullie je daar vestigen? (grapje).Aan de foto's te zien wordt het weer een prachtige reis.Het duurt echter nog even.Dit wordt afzien.Geniet er van.
groetjes. -
09 Mei 2011 - 12:55
Marjan (hekkie AA):
Hallo Lyan en Albert,
Bedankt voor je reactie op onze komende reis in ons gastenboek. Voor ons duurt het nog een paar dagen voor we vertrekken maar voor jullie duurt het nu ook niet meer zo lang.
Het duurde even voordat ik jullie weblog had gevonden want ik had geen link en op het forum zie ik ook geen link bij jullie reis.
Ik wens jullie ook een hele mooie reis toe, de route is in elk geval leuk en ook de dingen die jullie gepland hebben....;-)
Waar wonen jullie trouwens in Groningen? Wij komen uut stad en zijn daar geboren en getogen.
Veel plezier!
Groetjes Marjan (hekkie) -
09 Mei 2011 - 15:32
Lyan:
Hoi Marjan,
Ik kom uit Groningen (geboren en getogen) en Albert eigenlijk uit Assen en geboren in Schipborg.
We wonen nu in Beyum.
Jullie ook goede (en leuke) reis!
Lyan -
16 Mei 2011 - 19:31
Richard:
Voor zondag al vast een goede vlucht en veel plezier in de USA.
Ik zal jullie weblog af en toe wel even lezen.