vrijdag 20 juni
Door: Lyan
Blijf op de hoogte en volg Albert en Lyan
21 Juni 2014 | Verenigde Staten, Las Vegas
Vanochtend, na weer een geweldige nacht slapen, ontbeten in Silver Sevens.
Toen moesten we wat tijd vullen, want we zaten tussen 2 hotels in. We zijn dus naar het vliegveld gereden en hebben vliegtuigjes gekeken.
Ook nog naar de Target geweest voor witte M&M’s, bedankt voor de tip Annie!
Na het vliegtuigjes kijken even een lekkere iced coffee gehaald bij de Mac en toen op naar Albert zijn date. Die duurde 3 uurtjes dus ik ben nog even naar de Walgreens gelopen voor wat nootjes enzo voor de terugreis.
Albert is weer helemaal tevreden met het resultaat en we mochten onze tent achterlaten bij Clay, de tatoeëerder. Hij bewaart hem een jaartje voor ons.
Toen ingecheckt in het Crestwood Inn en de auto helemaal leeg gemaakt. Maar goed dat dit niet in de Aria hoefde, we moesten 3x lopen voordat we alles op de kamer hadden.
Alles weer uit de koffers gehaald en verdeeld, zodat ze niet te zwaar zijn. Maar een geluk dat de tent hier blijft want we zitten weer flink aan het gewicht, er kan niets meer bij!
Als afscheidsdiner hadden we bedacht te gaan eten bij de Outback en het was weer overheerlijk!
Op de terugweg nog even langs Hilfiger geweest, een lekker vest gekocht voor de kou die we vanaf zondag weer mogen meebeleven.
Het was hier vandaag 113 graden in de auto. Ik hoop dat alle M&M’s het hebben overleefd want die lagen in de auto, nu liggen ze af te koelen in de koelkast.
Morgenvroeg willen we nog naar Cars & Coffee, oude en nieuwe auto’s bekijken en dan auto inleveren en om 13.30 vertrekken we dan via Washington naar Brussel, waar ons mini autootje op ons staat te wachten.
Het laatste verslag komt dan vanaf huis.
21 Juni 2014 - 07:27
Karin Gall:
Goedemorgen vakantiegangers!
Ik wil jullie bedanken voor jullie prachtige vakantieverslagen, echt geweldig.
Dit ga ik missen , elke morgen ging ik even kijken wat jullie weer beleefd hadden.
Groetjes Harry en karin. -
21 Juni 2014 - 07:50
Marie-José:
Ik wens jullie een hele goeie terugreis! Wat gaat het snel, he!!
Dank voor alle mooie verslagen en foto's. Ik heb er weer van genoten!! Het is echt een beetje verslavend, hoor, het lezen van jullie vakantieverhalen. Ik ga het missen. Maar jullie zullen het net zo goed jammer vinden dat het voorbij is...
Nogmaals dank, en goede reis, en Lyan, ik zie/spreek je vast wel weer in het UMCG.
Groetjes! Marie-José